Wed07232014

Last update04:25:19 AM GMT

Професия "Джуджанка"

78
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Професия "Джуджанка"5.00 от 5 от общо 0 гласували.


Деляна Маринова е била някаква на ГрашновАко някой твърди, че сме държавата на Златките, явно нещо не е запознат със ситуацията.
България всъщност е държавата на Джуджанките.
Хиперлигавото обръщение на Гала към съводещото й блонди дразни мало и голямо, само не и адресата си, който явно добре понася провинциалната фамилиарност. 
Пухкавата светска хроникьорка - видно е - се е докопала до работа мечта. В късното утро, малко преди обяд, добре гримирана, облечена стилно и с току-що направена коса, Деляна Маринова чете от пъстро лаптопче някакви новини, дето се въртят по сайтовете от три дена. Джуджи разправя на тъпата си аудитория за холивудски знаменитости, като акцентът е, разбира се, не върху работата им, а върху сватбите, разводите, изневерите, странностите на звездите. 
Ако на това му се вика телевизионна журналистика, трябва да сме паднали доста ниско - изрусената водеща дори не си е дала труда да преведе вестите от източника им, а ги взима наготово от български сайтове.
Това лято, докато си почиваше от напрегнатия си делник, по  време на който има до 3-минутни ангажименти, Джуджи блесна и в кулинарната идиотия на Нова "Черешката на тортата".
Там тя гордо показа "скромния" си дом с басейн, зимна градина и екзотични декорации, донесени от Африка, където хай-дамата обича да пътува.
Наглостта на Джуджи обаче има своите дълбоки корени - варненката е била в обкръжението на видния бизнесмен от зората на прехода Владимир Грашнов и съпругата му, мултимилионерката Лора Видинлиева. Така и не е ясно какво е работило Джуджито в "Мобилтел" - лична асистентка на шефа Грашнов, секретарка или пиар (или нещо между трите). По медиите блондинката лъже, че се запознала с боса на интервю за работа, което е повече от невъзможно - бизнесмен като Грашнов не плаща луди пари на екип "Човешки ресурси", за да прави сам интервютата за работа на служителите си.  
Дълги години съпругът на Деляна ръководи "Списанието" - месечно лайфстайл-издание на мобилния оператор, което в един миг се превърна в обикновен каталог на нови модели телефони. Грашнови са и кумове на Деляна и Константин, а след смъртта на боса Джуджи редовно отскача до Видинлиева в Кейптаун, сякаш отива на гости на приятелка в "Младост 2".
Няма съмнение, че без пачките от Грашновото наследство нито драгалевската африканска къща щеше да е факт, нито тв кариерата на блондинката.
Заверата Грашнов - Гала - Джуджи не е много ясна, но е факт, че години след като мобилният оператор е уж с нови собственици, старите пари купуват изгодни  позиции.
Пък вие вървете на "Интервю за работа" в... "Умна и красива"!
 
Снимка: http://hotnews.bg

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови